Sommer Panzió – Szobáink

Sommer Pension Balatonföldvár

Panziónknak 12 db teljesen felszerelt vendégszobája van. A standard kétágyas szobáinkhoz zuhanykabinos fürdőszoba tartozik. Családi szobáink egy nappalival és két külön hálószobával rendelkeznek, melyek szintén zuhanykabinos fürdőszobával lettek kialakítva.
Minden szobánkban tv-t műholdas csatornákkal és hűtőszekrényt találnak. WIFI-n keresztül ingyenesen internetezhetnek nálunk. A bőséges büféreggelit tartalmazza a szoba ára.

Nézzen körül nálunk !

Szobáink

  • Gazdaságos kétágyas szoba (tetőtérben) : zuhanykabinos fürdőszoba wc-vel, hálószoba franciaággyal , sat-tv,hűtő, kb. 14 m2.
  • Standard kétágyas szoba : zuhanykabinos fürdőszoba wc-vel, hálószoba franciaággyal, sat-tv, hűtő, kb.18.m2. Pótágyazási lehetőség (max.1 db).
  • Gazdaságos családi szoba (tetőtérben): zuhanykabinos fürdőszoba wc-vel, két külön hálószoba az egyikben franciaággyal, a másikban két külön ággyal, sat-tv, hűtő, kb. 30 m2.
  • Standard családi szoba: zuhanykabinos fürdőszoba wc-vel, nappali, két külön hálószoba , balkon, sat-tv, hűtő, kb. 35 m2. Pótágyazási lehetőség (max.2 db)

Pótágyak: A standard szobáinkban van lehetőség pótágyak elhelyezésére. Az éjszakánkénti árakat megtekintheti árlistánkon.

Fürdőszoba zuhanyzóval

Fürdőszoba zuhanyzóval

Fürdőszoba zuhanyzóval

Minden szobánkhoz zuhanykabinos fürdőszoba tartozik. A törölközőket biztosítjuk vendégeinknek. 1 db fürdőlepedő és 1 db kéztörlő áll rendelkezésükre. Ha azt szeretné, hogy a törölközőt cseréljük, ejtse csak a földre. Köszönjük, hogy óvja környezetet !


Nappali kanapéval és tv-vel

Sitzecke mit Couch

Nappali kanapéval és tv-vel

A standard családi szobáink nappalival kialakítottak. Minden szobában sat-tv található, így nem hagyja ki a nyaralás alatt sem kedvenc sorozatát vagy a focimeccset.


Hálószoba

Schlafzimmer

Hálószoba

Minden hálószobánk modern berendezésű és franciaágyas. Az ágyneműt hetente cseréljük. Kívánság szerint pótágyat vagy utazó babaágyat tudunk a szobába bekészíteni.

A 3D panoráma felvételeken nézze meg szobáinkat és a fürdőszobákat. Nézzen körül nálunk!